Starity

Újabb Glee-szerelem?

2011. február 23. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Naya Rivera a múlt évben nem volt túl sikeres a szerelemben. Eddig kollégájával, Mark Sallinggel randizgatott, akivel pár hónap után szakítottak. Most viszont talált valakit, aki megérti és mindenben támogatja.

hirdetés
Újabb Glee-szerelem?

A sajtó a tavaly i évben Naya Rivera zűrös szerelmi életétől volt hangos. Ott volt az az eset, amikor összetörte barátja, Mark Salling kocsiját – persze féltékenységből. Végül Naya nem bírta, és kiadta a fiú útját. A másik oldalon ott van Chord Overstreet, aki eddig még nem talált igaz szerelemre. Októberben randizgatott Rumer Willisszel, majd a lány szakított vele, mondván, megunta. S a két csalódott fiatal – mintha csak egy hollywoodi filmbe csöppentek volna – egymásra talált.

Egy bennfentes a következőket nyilatkozta: „Elszórakoznak együtt, nem tartják komolynak a kapcsolatot, talán ezért is tagadják, hogy van köztük valami. Nem szeretnék, ha a média felkapná, hogy komoly a viszonyuk, mert még semmi sem biztos. De hogy azt állítják, csak barátok, vicces, mert a barátok nem táncolnak, ölelkeznek és nem fogják egymás kezét.”

A nemrég leadott Glee-részben egyébként is egy párt alakítanak, és lehet, hogy e szerep hatott ki a kettejük közt lévő kapcsolatra.

„Az emberek el vannak ragadtatva, ha valaki összejön valakivel, főleg, ha a páros híres emberekből áll, de mindenki elég okos ahhoz, hogy ne akarja befolyásolni és erőltetni a szerelmet, ha a két fél csak barátságot érez egymás iránt” – mondta az előbb említett bennfentes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek