Starity

Duffy: ennyi volt?

2011. február 23. 19:07   |   Szerző: Mrs. Frankenstein

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres walesi énekesnő a visszavonulásban gondolkodik. Ez nemcsak fiatal kora miatt megdöbbentő, hanem azért is, mivel nagyon tehetséges zenészről van szó. Vajon pletyka az egész, vagy Aimée tényleg befejezte?

hirdetés
Duffy: ennyi volt?

Mivel utóbbi albuma nem felelt meg az elvárásoknak (első albuma – Rockferry – az Egyesült Királyságban vezette a legtöbb eladási listát hétszeres platinalemezt elérve, több európai országban pedig szintén platina lett; majd az Endlessly csak a lista kilencedik helyéig jutott), Duffy talán visszavonulna? Az információról a Daily Mirror értesítette a világot, és most a Starity is ezt teszi.

Egy közeli forrás szerint „Nyugodt életre vágyik, és valamikor majd újrakezdené pályafutását. Első lemezével és reklámbevételeivel egy csomó pénzt keresett, így minden adott, hogy kényelmesen, visszavonultan éljen. Jelenleg menedzsmentje sincs, s, bár találkozott néhány emberrel, nem igazán erőlteti a folytatást”.

Szerencsére az idézet szerint Duffy nem örökre tervezi a visszavonulását, csupán egy kis szünetet szeretne tartani. De vajon meddig fog tartani a pihenőidő? Ezt csakis ő tudhatja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek