Starity

Katy Perry tiszta vizet öntött a pohárba

2011. február 23. 22:10   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy nemrég érdekes üzenetet írt ki a Twitterre. Az énekesnőnek ugyanis megvan a véleménye a klipekben felbukkanó termékpromóciókról, s a rosszmájúak ezt kihasználva megpróbálták kínos helyzetbe hozni őt Britney előtt.

hirdetés
Katy Perry tiszta vizet öntött a pohárba

Katy Perry a múlt héten egy olyan bejegyzést közölt Twitter-fiókján, miszerint a hírességek diszkrétebben is promótálhatnák a különböző termékeket klipjeikben. A sajtó egyből kombinálni kezdett, és a Firework énekesnőjét megpróbálták Britney ellen uszítani.

A fekete démon viszont nem tűrte tovább, és nyilatkozott ez ügyben: „Szinte minden popsztár promótál valamit a videoklipekben. A zeneiparra is nehéz idők járnak most, a videók elkészítése azonban nagyon drága – mondta Katy. – Én is éltem már hasonló lehetőségekkel, és örültem, hogy így igényesebb videókat tudtunk készíteni.”

Végül a „jóakaró” újságíróknak is üzent néhány nem éppen kedves gondolatot: „Ne uszítsátok egymás ellen a művészeket! Tegyétek inkább azt, amihez igazán értetek: hazudozzatok, pletykáljatok, túlozzatok el mindent, és továbbra is segítsétek a fiatal generációt értékítélete elveszítésében.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek