Starity

A Sonohra már Magyarországon is dübörög

2010. május 26. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sonohra olasz poprock együttes 2008-ban 58. Sanremoi fesztiválon a fiatalok kategóriájában elsöprő győzelmet arattak. Azóta számaik Olaszország, Anglia, USA és Spanyolország toplistáin tündökölnek. Talán Magyarország a következő célpont?

hirdetés
A Sonohra már Magyarországon is dübörög

A Sonohra együttes mára Olaszország egyik legismertebb és legkedveltebb bandája, melyben a két testvér Luca Fainello és Diego Fainello játszik.

Különlegességük az, hogy minden koncertjükön élőben énekelnek, számunkra a playback ellenség, de viszont tényleg meghökkentő az, hogy egy lemezt több nyelven adnak ki: olaszul, spanyolul és angolul is. Legismertebb számuk a L'amore, mellyel megnyerték a Sanremoi fesztivált.

Akik nem ismerik a bandát, sokszor helytelenül "emósoknak" írják le őket dalaik miatt, de ők hangsúlyozzák, hogy ők a poprock műfajában debütálnak.

Magyarországon kb. 1 éve jelentkeztek az első Sonohra rajongók, mára egészen sokan tartoznak közéjük, Facebookon a hivatalos rajongói klubjukban jelentős a magyar rajongók száma is.

Hatalmas turnékon szoktak részt venni, nem csak Olaszországban, hanem USA-ban, Angliában és Spanyolországban is. Talán egyszer Magyarországra is elnéznek, de ez természtesen a magyar rajongók számától függ.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek