Starity

Bemutatták Pitbull és Jencarlos közös klipjét

2011. február 24. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pitbull október 25-én megjelent spanyol nyelvű albumán hallható Jencarlosszal felvett közös dala, a Tu cuerpo. A számhoz készült kisfilm bemutatására viszont tegnap került sor.

hirdetés
Bemutatták Pitbull és Jencarlos közös klipjét

Pitbull 2010 őszén megjelent albumán – mely az Armando címet viseli – volt hallható először Jencarlosszal rögzített közös dala, a Tu cuerpo. A közös szerzemény hamar belopta magát a rajongók szívébe, s izgatottan várták a hozzá készülő videoklipet is.

A kisfilmet még januárban forgatták, meglehetősen jó hangulatban. A két zenésszel készített interjú alapján ugyanis kiderült, hogy feltűnően sok közös van kettejükben. A klipet végül miami idő szerint február 23-án délután öt órakor mutatták be a Telemundo Al Rojo Vivo című műsorában. S ahogy azt a csatornától megszokhattuk, már jó előre beharangozták a premiert.

Jencarlos és Pitbull limuzinnal érkeztek meg a stúdióhoz, ahol már hatalmas rajongói tömeg várt rájuk. A videó hivatalos bemutatója előtt pedig a műsorvezető, María Celeste rövid riportot is készített velük arról, hogy mi történt a forgatás színfalai mögött.

Akiknek pedig elnyerte a tetszését a dal, van egy jó hírünk: Jencarlos tavasszal megjelenő Un nuevo día című második lemezén helyet kapott a Baila, baila című dal is, mely Pitbull és egy dominikai rapper, El Cata közreműködésével készült.

Ám nem ez a felvétel volt Jencarlos és Pitbull utolsó közös munkája. Még további két közös projekt van tervbe véve, mellyel meghódíthatják egész Amerikát. Jencarlosnak erre pedig minden esélye meg is van, hisz énekesként egyre nagyobb sikereket ér el. Legutóbb például Cassandra-díjat kapott, amely a Dominikai Köztársaságban az egyik legrangosabb művészi elismerés, de magáénak tudhatja a Premios Lo Nuestro Az év popelőadója kitüntetését is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek