Starity

Bethany Joy Galeotti világra hozta kislányát

2011. február 24. 19:07   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Öt év boldog házasság után megérkezett a Galeotti család legkisebb tagja – a szülők már nevet is adtak a picinek.

hirdetés
Bethany Joy Galeotti világra hozta kislányát

Ahogyan korábban is beszámoltunk róla, Bethany Joy Galeottiról augusztusban kapott szárnyra a hír, miszerint terhes, s mint később kiderült, igaz volt: Bethany ugyanis nemcsak a Tuti Gimiben, hanem a való életben is gyermeket várt.

A Galeotti család legújabb tagja a napokban látta meg a napvilágot. Szülei, Bethany és Michael pedig nagyon örülnek, hiszen kislányuk született, akinek neve Maria Galeotti lett.

Az örömhírt ma közölte hivatalos oldalán Bethany, aki a következő sorokat írta egy aranyos fényképet mellékelve az újdonsült családtaggall:

„Maria!
Michael és én örömmel jelentjük be szép kislányunk, Maria érkezését.

Én valószínűleg most néhány héten keresztül nem írok a blogomra  amíg alkalmazkodunk a kislányunkkal való élethez , de remélem, hogy hozhatok majd pár »vendégszerkesztőt«!
Áldalak titeket skacok, és köszönöm a jókívánságaitokat!
xoxo, Michael & Joy”

Érdekesség, hogy a sorozatban karaktere, Haley James Scott is kislányt hordoz a szíve alatt, amelyet az esküvői részben tudhattunk meg. Vajon ez csupán véletlen egybeesés? Mindenesetre sok boldogságot nekik!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek