Starity

Natalia Kills: a kettő jobb, mint az egy

2011. február 24. 21:09   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Natalia Kills szerint a kettő jobb, mint az egy – legalábbis ezt énekeli legújabb dalában, amiben a Far East Movement is közreműködik.

hirdetés
Natalia Kills: a kettő jobb, mint az egy

A Zombie és a Mirrors videoklipek után megjelent a 24 éves énekesnő harmadik kisfilmje, ami a Far East Movement Free Wired lemezének iTunes-verzióján kapott helyet.

A japán együttes első nemzetközi dala, a Like a G6 az Egyesült Államokban hatalmas sikert elért el; hét Billboard-listára is felkerültek, a kritikusok pedig odáig vannak a zenéjükért.

A brit énekesnő pedig még csak szárnyait bontogatja a tengerentúlon. 2011 januárjában klipet forgatott debütáló albumáról, a Perfectionistről, ami április 22-én fog a boltok polcaira kerülni. A korongon olyan producerek dolgoztak, mint Will.I.Am vagy Akon. A Cherrytree kiadó még csak 2005 óta van jelen a zenei palettán (Lady Gaga is náluk kezdte karrierjét), de már olyan előadókat szerződtettek, mint Robyn, Ellie Goulding vagy a Tokio Hotel. Most pedig Natalia is az ő nyomdokaikba léphet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek