Starity

A Kung Fu Panda visszatér

2010. május 26. 13:01   |   Szerző: Castia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Po, a panda jövőre visszatér a 2008-as nagy sikerű animációs film folytatásában, ahol új ellenségekkel kell szembenéznie.

hirdetés
A Kung Fu Panda visszatér

2008-ban nagy sikert aratott a kövér pandáról szóló mesefilm, mely 10 díjat nyert az animációs filmek díjátadóján, az Annie Awardson, köztük a legjobb animációs filmét, illetve Oscarra is jelölték.

Jövőre Po, akiből az első részben Sárkányharcos lett, ismét visszatér. A történetről még nem sokat tudni, de Po valószínűleg megpróbál fényt deríteni származására, más pandákat felkutatva az ősi Kínában, és útja során egy új félelmetes ellenséggel is szembe kell néznie: a banditavezér Lord Shennel, akinek olyan titokzatos fegyver van a birtokában, mely magának a kung funak a létezését fenyegeti.

A folytatáshoz az összes főbb szereplő hangját adó színész újra leszerződött, így Po-t Jack Black, Shifu mestert Dustin Hoffman, az Őrjöngő Ötös tagjai közül Tigrist Angelina Jolie, Viperát Lucy Liu, Darut David Cross, Sáskát Seth Rogen, Majmot pedig Jackie Chan szólaltatja meg eredetiben.

Az új szereplőkhöz viszont új hangokra is szükség van: néhány nappal ezelőtt már kiderült, hogy a főgonosz Lord Shen - aki egyébként egy páva - hangját Gary Oldman adja, míg alvezérei, Master Thundering Rhino és Master Croc Victor Garber, illetve a "Brüsszeli Muszkli", vagyis Jean-Claude Van Damme hangján (akcentusával) szólalnak meg. Szerepet kap még a történetben Soothsayer, a kecske, akiről még nem tudni, a jó vagy a rossz oldalon áll-e; őt a szintén frissen szerződtetett Michelle Yeoh személyesíti meg.

Miután felállt a stáb, a produkciót készítő Dreamworks azt is elhatározta, hogy az eredetileg kitűzött premierdátumhoz képest egy héttel előbbre hozza a bemutatót, hogy az ne ütközzön más filmekkel, így az amerikai közönség éppen egy év múlva, 2011. május 27-én láthatja a mozikban a filmet, Kung Fu Panda: Kaboom of Doom címmel.

Kung Fu Fighting

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek