Starity

Hamarosan jön Ke$ha remixalbuma

2011. február 25. 21:09   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű énekesnő egy remixalbummal lepi meg rajongóit, amely az eddig megjelent dalain kívül egy eddig kiadatlan számot is tartalmazni fog.

hirdetés
Hamarosan jön Ke$ha remixalbuma

A vadóc énekesnőnek március 22-én jelenik meg remixalbuma, amely az I Am The Dance Commander + I Command You To Dance címet fogja viselni.

A 23 éves énekenő albumán közreműködött többek között DJ Skeet Skeet, Fred Falke és Dave Aude is. A lemez nemcsak az eddig megjelent dalainak remixét fogja tartalmazni, hanem a rajongók legnagyobb örömére egy eddig még kiadatlan dal is felkerült a listára. A szám a F— Him He’s A DJ címet viseli, ami a Ke$ha-koncerteken az egyik favorit szokott lenni.

Az album borítója
Az album borítója

Az énekesnő új videója, a Blow is hamarosan megérkezik, ugyanis a lány a Twitterén megosztotta rajongóival, hogy ő már látta a végleges verziót: „Láttam az új videóm, a Blow végső, vágás utáni verzióját, annyit mondhatok, hogy rohadt jó.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek