Starity

Búcsúzik a Két pasi meg egy kicsi?

2011. február 26. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Két pasi meg egy kicsi készítőinek elegük lett Charlie Sheenből, ezért egy időre véget vetettek a sorozatnak.

hirdetés
Búcsúzik a Két pasi meg egy kicsi?

Charli e Sheen pár hete beszélt a sorozat készítőivel, ám ők úgy gondolták, hogy a színész még nem épült fel teljesen, ezért a Két pasi meg egy kicsi forgatásai szüneteltek. Most azonban a csatorna végérvényesen megszabadult az utóbbi időben hírhedtté vált Sheentől. 

A 45 éves színész 350 millió forintot keresett egy-egy epizóddal, azonban a The Wrap magazin értesülései szerint a Warner Bros nem fogja kifizetni Charl ie bérét. A végleges döntést a tegnapi nap folyamán hozta meg a stáb, amikor Sheen felháborodott hangvételű nyílt levélben válaszolt az őt ért támadásokra, majd felhívott egy rádióműsort, amiben becsmérelte a készítőket – többek közt kihívta Chuck Lorre-t, és lehordta az egész stábot. A CBS ekkor döntött úgy, erre az évre befejezik a sorozatot.

Azt még nem lehet tudni, hogy a Két pasi meg egy kicsi folytatódni fog-e valaha is, valószínűleg a csatorna nem lesz elragadtatva a színésztől egy év múlva sem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek