Starity

Justin Bieber szolidan ünnepel

2011. február 26. 09:09   |   Szerző: chrisBrown14

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber – elmondása szerint – szűk családi körben fogja ünnepelni tizenhetedik születésnapját, tehát mindenképpen más lesz, mint a tavalyi.

hirdetés
Justin Bieber szolidan ünnepel

Justin Bieber 16. születésnapja alkalmából hatalmas lagzit rendezett, kiadott egy sikeres dalt (Never Let You Go) és 3 napig partizott – viszont ez idén elmarad.

Az Entertainment Tonight ugyanis arról kérdezgette az énekest, hogyan fogja megünnepelni 17. születésnapját, amire a következőket válaszolta: „Csak négy napom lesz, úgyhogy pihenni akarok, mert elkezdem a világkörüli turnémat, így szeretnék mentálisan felkészülni, és egész végig csak pihenni – jelentette ki Bieber, akinek március 4-én kezdődik turnéja. – De remélhetőleg a nagyszüleim is itt lesznek velem, és képes leszek egy kis időt velük is eltölteni. A nagymamám cseresznyés sajttortája a legjobb. Azt készített nekem a 13. születésnapomra is.”

Korábban egyébként az a hír is felröppent, hogy Justin felhívta Hugh Hefnert, és meghívót kért a Playboy-villába – de ezt egyelőre senki sem erősítette meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek