Starity

Beindult Robyn nemzetközi karrierje

2011. február 25. 17:05   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Robyn tavaly tört be az Egyesült Államokba Dancing on My Own című kislemezével, ami kirobbanó sikert hozott a svéd énekesnőnek.

hirdetés
Beindult Robyn nemzetközi karrierje

Robyn jelenleg Natalia Kills kiséretében turnézik az Egyesült Államokban és Kanadában.

A 31 éves svéd énekesnő kirobbanó sikereket ért el tavaly a tengertúlon; júniusban piacra dobta Body Talk Pt. 1 EP-jét, ezt követte szeptemberben a második rész Body Talk Pt. 2 címmel, majd novemberben az egészet egy kalap alá vette Body Talknak elnevezett albumával (erről később megjelent a Body Talk Pt. 3 is). Januárban pedig kettő Grammy-jelölést is magáénak tudhatott, ráadásul a BRIT Awardson is helyet kapott a legjobb nemzetközi előadók jelöltjeinek névsorán.

Az elektropop stílusával kitűnő előadó olyan híres rajongókat szerzett magának, mint Perez Hilton vagy Katy Perry. A California Gurls énekesnője megkérte őt arra, hogy nyáron csatlakozzon hozzá a The California Dreams Tour amerikai állomásaira.

Robyn jelenleg azon az állásponton van, hogy inkább maxikat és EP-ket dobna a piacra, mint nagylemezeket.

„A tervem az, hogy rövidebb albumokat készítek, és így meg tudom tartani az egyensúlyt a stúdiómunka és a turnézás között” – mesélte a szőke énekesnő, majd hozzátette, szeretné, ha valami mindig tudná őt inspiráni.

„Többet turnézom, mint amennyiről azt gondoltam, meg tudom csinálni, és nagyon örülök annak, hogy állandó kapcsolatban vagyok a közönséggel.”

Meglátása szerint, ha egy dolgot sokáig kell csinálni, mint egy stúdióalbumot, abba könnyen beleunhat, ezért is választja inkább a jövőben a kislemezeket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek