Starity

Catherine Zeta-Jonest kitüntették

2011. február 25. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő a Buckingham Palotába utazott huszonnegyedikén, hogy átvegyen egy kitüntetést.

hirdetés
Catherine Zeta-Jonest kitüntették

Catherine Zeta-Jones a napokban vette át a brit birodalom egyik kitüntetését jótékonykodási tevékenységeiért, továbbá a filmiparban tett szolgálataiért. A színésznőt férje, Michael Douglas és két gyermeke kísérte el a Buckingham-palotában megrendezett ceremóniára, és a kitüntetést maga Károly herceg adta át.

„Megdöbbent ez a kitüntetést. Brit állampolgárként nagyon büszke vagyok, ugyanakkor megterhelő is. El sem tudom mondani, a szüleim milyen boldogok jelenleg – nyilatkozta a színésznő, aki említést tett férje betegségéről is. – Károly herceg együttérzését fejezte ki a fogadás során a férjem betegségével kapcsolatban, és boldogan hallotta, hogy már jól van.”

A Chicago sztárja – aki nem mellékesen Oscar-díjat is kapott –, olyan filmekkel hívta fel magára a figyelmet, mint a Traffic vagy a Briliáns csapda. Legújabb filmjét – amely Salvador Dalíról szól – 2012-ben mutatják be a mozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek