Starity

Harry Potter vidámpark

2010. május 26. 15:03   |   Szerző: angelitah

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június 18-án fog megnyitni az amerikai Orlandóban a Harry Potter Varázs Világ vidámpark. A rajongók körbejárhatják az Abszol út, Roxfort, Roxmorts minden utcáját, épületét, miközben szép zöldhasúkat költenek az ajándékboltokban és a különböző programokon.

hirdetés
Harry Potter vidámpark

Ha szeretnél, akkor meglovagolhatsz egy Hippogriffet, küldhetsz bagoly postát vagy felfedezheted magadnak a Roxfort titkos, rejtett szobáit.

A bejáratnál a roxforti Expressz vonatának füttyszava jelzi majd az érkezésed Roxmorts állomásán, ahonnan egyenesen elmehetsz Zonkóhoz vagy a Három Seprűbe. Ollivander pálcaboltjában pedig egy interaktív konzolon keresztül megnézheted, hogy melyik pálca választ ki téged magának.

Ám a legizgalmasabb programnak a Harry Potter titkos utazása ígérkezik, melyet végigjárva Roxfort folyosóin, meglátogathatod azokat a termeket és szobákat, melyekről eddig a könyvben olvastál. Végül a Roxmortsba visszavezető út Friccs elkobzott tárgyainak szobáján vezet majd át, ahol rengeteg varázstárgyat kaparinthat meg a szemfüles varázslótanonc.

A borsos árak ellenére te kipróbálnád, ha alkalmad nyílna?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek