Starity

Olivia Wilde lesz Lara Croft?

2011. február 26. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olivia Wilde, Megan Fox és Vanessa Hudgens azok a női sztárok, akik Lara Croft bőrébe szeretnének bújni, de azt mind tudjuk, hogy csak egy színésznőnek lesz esélye erre.

hirdetés
Olivia Wilde lesz Lara Croft?

Amióta kiderült, hogy Angelina Jolie nem bújik többé a Tomb Raider hősnője, Lara Croft bőrébe, több színésznő neve is felmerült a következő rész kapcsán, köztük Olivia Wilde, Megan Fox és Vanessa Hudgens is.

Bár Megan és Vanessa is rendkívül tehetségesek, a nézők mégis a Dr. House biszex karkaterét életre keltő Olivia Wildot látnák szívesen Lara Croftként. A színésznő egyébként már azt is bebizonyította, hogy sem szakmai, sem pedig erotikus vonzrőben nem marad le Angelinától, hiszen Oliviát új filmjében  – Cowboyok és űrlények – már meztelenül is láthatják a nézők, s ezzel még nagyobb eséllyel indul Megan és Nessa ellen.

„Elsőre fura dolognak tűnhet, hogy egy űrinváziós vadnyugati filmben valaki meztelen, de a dolognak abszolút van dramaturgiai jelentősége” – mesélte a film rendezője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek