Starity

Andy García majdnem vízbe fulladt

2011. február 26. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Ocean's Eleven sztárjának, Andy Garcíának nem sok hiányzott ahhoz, hogy vízbe fulladjon.

hirdetés
Andy García majdnem vízbe fulladt

Andy García az Ocean's Eleven sztárja elárulta, nem sok hiányzott, hogy fiatalon érjen véget élete. Az amerikai színész ugyanis szerencsétlen szörfbalesetet szenvedett, melynek következtében könnyen vízbe is fulladhatott volna.

A keresztapa III egyik főszereplője elmesélte, hogy fiatalkorában odavolt az extravagáns vízisportért, ami majdnem az életébe került: a színész egy alkalommal olyan szerencsétlenül esett le a deszkájáról, hogy az keményen arcon vágta, a színész pedig nyomban elájult, s mivel nem volt vele senki, könnyen a vízbe is fulladhatott volna. Bár Andy végül megúszta, mégis olyan traumát szenvedett, hogy azóta sincs mersze deszkára állni.

„Gyerekkoromban majdnem belehaltam a szörfözésbe. 11 vagy 12 éves koromban az arcomba vágódott a deszka. Azonnal elájultam. Százméteres körzetben nem volt senki. Vékony kis kölyök voltam, alacsony, a deszka meg két és fél méteres. Végül megúsztam, de nem is szörföztem soha többé” – mesélte a színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek