Starity

Orosz Barbi a TV2 új műsorvezetője

2011. február 27. 21:09   |   Szerző: kiswikcii.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Orosz Barbara testhez álló szerepet kapott, hiszen vasárnap esténként a Talpig nő című adás házigazdájaként lesz látható a TV2 képernyőin.

hirdetés
Orosz Barbi a TV2 új műsorvezetője

Orosz Barbarának nem lesz ismeretlen a televíziózás, hiszen előző munkahelye is a média világában volt, ám ezúttal visszautasíthatatlan felkérést kapott a TV2 stábjától: egy új műsort, mely a Talpig nő címet kapta, és házigazdaszerepben tűnik majd fel.

„Nagy váltás ez, és nagyon örülök, hogy lehetőséget kaptam a TV2-nél. Ráadásul egy ilyen műsorban, amely ennyire közel áll hozzám. A Talpig nő nemcsak a divatról és a szépségápolásról szól, hanem rengeteg, nőket érintő témát érint, vagy mutat be a gyengébbik nem szemszögéből. A külsőségek ugyanis valóban fontosak, de a legfontosabb, hogy egy nő legyen harmóniában önmagával – ebben is próbálunk majd segíteni az adásokban. Az én vesszőparipámmal, a szűrővizsgálatok fontosságával is sokat foglalkozunk majd” – lelkesedett Barbi.

Az új üdvöske azt is elárulta, hogy nagyon izgatott az adással kapcsolatban, ugyanis teljesen eltérő szerepkörben fog mutatkozni. Előző projektje a Cool tévénél volt, ahol a lány egy felnőtteknek szóló esti talkshow műsorvezetője volt.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek