Starity

Rosie Huntington-Whiteley a Transformersben?

2010. május 26. 16:04   |   Szerző: kiskutyaa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint azt mindannyian tudjuk mostanra már, hogy a Transformers harmadik részében Megan Fox nem lesz benne elkezdődtek a találgatások, hogy akkor vajon ki fogja Mikaela szerepét játszani.

hirdetés
 Rosie Huntington-Whiteley a Transformersben?

Ahogy arról már értesültünk korábban Megan Fox nem fog játszani a Transformers 3-ban, mert Megan Fox és Michael Bay, a film rendezője között nem alakultak túl jól a dolgok, és így nem lett volna eredményes a további együttműködés sem.

Találgatások, és szóbeszédek is folynak arról, hogy végül ki is fog szerepelni a filmben. Végül is a rendező egy új és friss arcot szeretett volna, így oly módon szűkült le a lista, hogy most úgy néz ki 3 hölgyről lehet szó: Rosie Huntington-Whiteley, Sarah Wright és Brooklyn Decker, és nemrég megerősítette a rendező, hogy a Victoria Secret modell Rosie tartózkodik az élen jelenleg. Ha elfogadja az ajánlatot, akkor ő lesz Shia LaBeouf új szerelme a kasszasiker filmben.

Ti mit gondoltok Rosie-ról mint az új főszereplő?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek