Starity

Jennifer Lawrence: „Pesszimista voltam”

2011. február 27. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Lawrence, a filmipar legújabb üdvöskéje – akit mindössze 20 évesen jelöltek Oscarra – a jelölésének estélyén érzett aggályairól beszélt.

hirdetés
Jennifer Lawrence: „Pesszimista voltam”

Jennifer Lawrence – aki mindössze 20 éves, és már egy Oscar-jelöléssel büszkélkedhet – elmondása szerint elég pesszimista volt azon az estén, amikor Oscarra jelölték.

„A barátaim a szüleim házában gyűltek össze, hogy megnézzék a tévében, kiket jelölnek az aranyszobrocskára. Én csak ültem a széken, és arra gondoltam, hogy milyen lealacsonyító lesz, ha mindenki jön, és hozza a pezsgőjét, miközben az én nevemet nem is mondták. Aztán végül mégis elhangzott, akkor leestem a földre, csodálatos érzés volt.”

Ha a múltját tekintjük, akkor nem is csoda a pesszimizmusa, hiszen a szőke színésznő sohasem tanulta a mesterség alapjait sem. Ez szerencsére nem érdekelte Debra Granikot, a Winter's Bone – a film, amelyért jelölték – rendezőjét, és rögtön a főszerepre szerződtette Jennifert. A lány szerencsésnek mondhatja magát, hiszen az említett film mellett 2011-ben még három filmet is forgat, köztük az X-Men: First Classt, illetve 2012-re, de 2013 elejére is van már bőven bejegyzés a noteszában.

Talán ki lehet jelenteni, hogy Jennifer a 2010-es év nagy felfedezettje, ám ma este az Oscar-átadón – ha jelölését aranyobrocskra szeretné váltani –, bizony Annette Beninget, Nicole Kidmant, Natalie Portmant és Michelle Williamset is felül kell múlnia.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek