Starity

Utasi Árpi nem számított a népszerűségre

2011. február 27. 14:02   |   Szerző: dave095

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sajtóközleményből kihagyták, ám a sajtótájékoztatóra meghívta az RTL Klub a kis mesemondót, aki a mai napig hálás, amiért felfedezték, és örül, hogy karrierje mostanában csak felfelé ível, így anyagi gondjaik is mérséklődtek.

hirdetés
Utasi Árpi nem számított a népszerűségre

Utasi Árpit is meghívta az RTL Klub a Csillag születik sajtótájékoztatójára, hogy kipiszkálja azt a porszemet a médiagépezetből, amit a csatorna harmadik szériáját hirdető sajtóközleménye kifelejtett, ezért felsorolt tucatnyi, az első szériából kiesett versenyzőt és két koreográfust is. A 18 éves, elfeledett Utasi Árpi ennek ellenére megjelent a sajtóeseményen, akit az egyik taxisként dolgozó szomszéd hozott Budapestre, majd vitte haza a Vajdaságba.

Rengeteg olyan hírt lehetett hallani, hogy a fiúnak csak eleinte ment jól a szekere, ám most tiszta vizet öntött a pohárba: „Jól áll a karrierem, most járogatok fellépni, előző héten voltam a Művészetek Palotájában, meg Tordán is. A Vajdaságban is szoktak lenni fellépések, meg Magyarországon is – mondta Árpi. – Arra sem számítottam, hogy megnyerem, meg arra sem, hogy ilyen nagy lesz a népszerűségem” – nyilatkozta, majd elmondta, hogy egyáltalán nem féltékeny Tabánira. Végül megerősítésképp hozzátette: ott volt az előző döntőn, és gratulált is az énekesnek. Árpi azt is elárulta, hogy jelenleg nem a karrierjére, hanem tanulmányaira koncentrál, hiszen mezőgazdasági gépésztechnikus szeretne lenni.

„Segítek anyámnak is, mert nagyobb jószágaink is vannak. Bár erre inkább estefelé van időm, mert reggel 5.30-kor kelek, és a 6.20-as busszal megyek Topolyára – sorolta a Velvet riporterének napirendjét a kis mesemondó, aki anyagilag is támogatja édesanyját. – Nagyon sokat tudok segíteni a fellépésekkel, mert ami pénzt kapok, azt mind oda szoktam adni anyámnak. Ha meg nekem kell valamire, akkor kérek tőle, úgyis egy családi kasszán élünk” – zárta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek