Starity

Gemma Arterton: „Honvágyam lehet majd”

2011. február 27. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gemma Arterton Németországban forgatja majd a Jancsi és Juliska: Boszorkányvadászok című filmjét. Elmondása szerint lehet, hogy honvágya lesz.

hirdetés
Gemma Arterton: „Honvágyam lehet majd”

A 2012-es év egyik legnagyobb szuperprodukcióját, a Hansel And Gretel: Witch Hunters (Jancsi és Juliska: Boszorkányvadászok) című filmet Németországban forgatják majd, s ezzel kapcsolatban mesélt esetleges hazavágyódásáról a női főszereplő, Gemma Arterton: „Három hónapra utazik majd el a stáb, én pedig aggódok, hogy honvágyam lesz – ez lesz az első alkalom, hogy huzamosabb ideig távol leszek otthonról, a szeretteimtől” – osztotta meg gondolatait a színésznő az Evening Standraddal.

Ám a nyelv, illetve a beilleszkedés miatt nem aggódik, habár nem beszél németül: „Nem beszélek németül, de a lényegét megértem annak, amit mondanak. Mindig is ez volt a kedvenc nyelvem a suliban” – tette hozzá.

A forgatás tehát mégsem lesz olyan rémesen messze Angliától. A Grimm testvérek meséjének feldolgozása 2012. március 2-án érkezik a mozikba az eddigi információk alapján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek