Starity

Hailee Steinfeld: a felejtés ára

2011. február 27. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hailee Steinfeld neve sokaknak ismeretlen, ám az Oscar-esélyes, mindössze 14 éves lány ismét bizonyítási lehetőséget kapott.

hirdetés
Hailee Steinfeld: a felejtés ára

Manapság egyre felkapottabb a könyveken alapuló filmadaptáció, ennek a legjobb iskolapéldája a The Twilight Saga. Ezt használja majd ki Joel és Ethan Coen is, akik Cat Patrick 2010 júniusában megjelent regényét, a Forgottent viszik majd vászonra. A főszerepre pedig egy eddig ismeretlen, ám kétségkívül igen tehetséges színésznőt, Hailee Steinfeldet kérték fel. Hailee ugyan kezdő még – emellett pedig igen fiatal –, ám megvan benne az a plusz, amit sokan nem mondhatnak el magukról a szakmában.

A True Grit 14 éves sztárja alakítja majd London Lanet, a 16 éves brit tinit, akinek a memóriája minden hajnalban, pontban 4.33-kor törlődik. Reggelente csak a jövőjére emlékszik, semmi másra, ám egy nap találkozik egy fiúval, s ezzel a bonyodalmak is elkezdődnek...

A film bemutatójának időpontját még homály fedi, ám a forgatások hamarosan kezdődhetnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek