Starity

VV Leonidasz újra Bettit szereti!

2011. február 28. 13:01   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ görög harcosa nemrég régi-új barátnőjével az oldalán nyilatkozott a Tabu Tv riporterének.

hirdetés
VV Leonidasz újra Bettit szereti!

Úgy tűnik, hogy Betti és Leonidasz már végleg egymásra találhattak, még a naranccsal dobálózó Márki Zsuzsi sem állhatott közéjük. „A kapcsolatunk megint rendbejött, immáron másodszorra vagy harmadszorra. Megint egymásra találtunk, ez pedig egy jó dolog, mert annál csodálatosabb dolog nincs, mint mindig visszatalálni ahhoz, aki szeret” – meséli a tabutv.hu riporterének a VV-sztár, aki felmelegített töltött káposztákról szóló mondásokról görög származása miatt hallani sem akar.

„Egy kicsit csapodár életét éltem mielőtt a Bettivel összejöttem, ezért még mindig nehezen tudom magam kontrollálni. Nemrég visszautasítottam az ország egyik legszebb nőjét, helyette pedig Bettit szeretem, mert sokkal több lakozik benne. Ez szerintem mindent bizonyít!” – mondta Leonidasz.

A görög guru szerint régi-új barátnője a rengeteg apró kedveskedésével tudta őt visszahódítani: „Minden reggel csinálok neki kakaót, aztán pedig csókkal ébresztem... az a kedvence! – nyilatkozta Betti. – Általában úgy szokott ez kinézni, hogy behozza a kakaót az ágyba, aztán még visszadőlünk és rá két órára reggelizünk, a kettő közötti fázis pedig egyértelműen tabutéma! – tette hozzá a Való Világ-os.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek