Starity

Új parfümmel lepte meg rajongóit Paris Hilton

2011. február 28. 16:04   |   Szerző: thaly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Paris Hiltont sokan botrányhősként emlegetik, pedig ez már régóta nem igaz. Több éve sikeres üzletasszonyként dolgozik, egy egész birodalmat épített neve köré, melyben megtalálható a táskakollekciótól kezdve, a ruhákon, cipőkön, parfümökön át minden, egészen a műszempillákig!

hirdetés
Új parfümmel lepte meg rajongóit Paris Hilton

Paris Hilton – miközben legújabb valóságshow-ját forgatja (The World According to Paris) – a hétvégén bemutatta tizenegyedik parfümjét, melynek neve Passport, azaz útlevél lett.

Ez a kollekció 3 parfümből áll: Paris, Tokyo és South Beach alkotják a „családot”. Nevét az ihlette, hogy a szálloda-örökösnő rengeteget utazik, és termékeit a világ minden részén népszerűsíti.

Passport Paris: a mandarin, piros bogyós gyümölcsök és a napérlelte őszibarack illatai adják a fejjegyét, majd a jázmin, lonc, lila bazsarózsa illata érződik, és a parfüm szívjegyét a vanília, borostyán, pacsuli és fehér pézsma árnyalatai alkotják.

Passport South Beach: nektarin, lótusz, fehér frézia illata mellett a jázmin és a körömvirág illata érződik ebben a parfümben, melyet az ausztrál szantálfa, a pézsma és fás illatok tesznek teljessé.

Passport Tokyo: a parfümcsalád utolsó ízeként a Tokió, ami a citrom és a piros alma szikrázó illatával nyit, majd az írisz, a narancsvirág és a jázmin illatával egészül ki. Szívjegyeként a pézsma, az aranycédrus és a szantálfa illata szolgál.

Paris korábbi illatai hatalmas népszerűségnek örvendtek, a Can Can és a Siren hosszú hetekig vezették az eladási listákat, és az éves eladások alapján is a legnépszerűbb termékek közé tartoztak.

Hilton kisasszony a hétvégén, az egyik legnépszerűbb kaliforniai áruházban dedikálta  vásárlóinak új parfümjét, ahol több ezres tömeg gyűlt össze. Később élő chatpartit tartott fanatikusaival hivatalos weboldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek