Starity

Vajon ki lesz Alonso csapattársa 2011-ben???

2010. május 26. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár még csak most kezdődött el a 2010-es szezon, de a rajongók és az újságírók már most tudni vélik ki hova igazol 2011-ben. Több helyen is olvasható, s az érintettek is tettek olyan nyilatkozatokat amiből arra lehet következtetni, hogy Massa távozik a Ferraritól a 2010-es évad végén.

hirdetés
Vajon ki lesz Alonso csapattársa 2011-ben???

Finn lapértesülések szerint a Renaultos Kubica váltja majd Felipe Massát a Ferrarinál. A hír azért is érdekes mert egy hete még azt lehetett hallani, hogy Mark Webber ülhet be Alonso mellé, s Massát várják a Red Bullosok.Mark Webber maga nyilatkozta, hogy nem marad feltétlenül a Red Bullnál a jövőben. Stefano Domenicali a ferrari csapatfőnöke nyilatkozatai sem egyértelműek, ő ugyanis azt nyilatkozta, hogy Alonsoval hosszú távú szerződésük van, de a braziltól jobb teljesítményt várnak. Jóllehet Massa a balesete óta nem nyújt százszázalékos teljesítményt ennek ellenére a csapat megszavazta neki a bizalmat az idei esztendőre.

Massa egyenlőre a Ferrari színeiben versenyez és hétvégén megmutathatja, hogy van helye a Ferrarinál.

Török Nagydíj Isztambul

2010. Május 30. 14 óra

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek