Starity

Jordin Sparks és Drake: közös munka?

2011. március 01. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Felröppent egy pletyka, miszerint Jordin és Drake a jövőben együtt fognak dolgozni. Lehetséges, hiszen az énekesnő okot is adott a találgatásokra.

hirdetés
Jordin Sparks és Drake: közös munka?

Úgy néz ki, Jordin nem akármilyen albumot készít. Nemrég kijelentette, hogy szívesen dolgozna Chris Brownnal újra, és most a hírek szerint Drake-kel is együtt munkálkodik. 

Drake Rihanna után most lehetséges, hogy Jordinnal fog énekelni. Nem kizárt, hiszen az énekesnő maga borzolta fel a kedélyeket pár napja, amikor érdekes kérdést tett fel rajogóinak: „Mit gondoltok srácok egy Drake-kel való együttműködésről?”

Elég volt ez a pár szó, hogy beinduljanak a találgatások. Persze most van is alapjuk, hiszen minden Drake-, illetve Jordin Sparks-rajongónak tetszene egy esetleges duett.

Bár azt kijelenthetjük, hogy az új albumán dolgozó énekesnő nem véletlenül írhatta ki az a felcsigázó kérdést. Hogy lesz-e duett, vagy valamiféle együttműküdés, még nem tudni. Ezt csak két ember tudhatja már most, Jordin és Drake. Viszont az sem kizárt, hogy Leona Lewis is duettpartner lesz, mert pár kép megjelent, ahol együtt pózol Jordinnal egy lemezstúdióban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek