Starity

Megvan az új Van Helsing

2011. március 01. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem sok sikeres filmben láthatuk Rutger Hauert, bár már régóta a pályán van. Most viszont ez megváltozni látszik, hiszen ő lesz az új Van Helsing.

hirdetés
Megvan az új Van Helsing

Rutger Hauer 2005-ben igazi sikerfilmekben szerepelhetett, ilyen volt a Sin City és a Batman: Kezdődik! – ám most ismét nagy lehetőség hullot az ölébe, hiszen Dario Argento spanyol származású rendező főszerepajánlattal kereste fel új filmjéhez.

A hatvanas éveiben járó színész szerepelt még Anthony Hopkins oldalán a Rítus című filmben is, és könnyen lehet, hogy éppen ennek köszönhetően figyelt fel rá Dario, aki lehetőséget adott Rutgernek, hogy szerepelhessen az új vampíros filmben.

A spanyol rendező következő filmje ismét horror lesz – Dracula 3D –, ebben a produckióban szánt szerepet Hauernek, aki a híres vampírvadászt, Van Helsinget alakítja majd. A többi szereplőről vagy a film sztorijáról egyelőre nem áll rendelkezésre több információ, de még a munkálatok kezdete – vagy a premier időpontja – sincs kitűzve.

Ahogy a színésznek, úgy a rendezőnek sem voltak túl nagy sikerei. Egyes vélemények szerint Argento 1987-ben készített igazi nagy filmet, mások szerint pedig 2004-ben alkotott igazán eredetit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek