Starity

Bridget Jones újabb kalandokba keveredik

2011. március 01. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amióta megígérték a színésznőnek, hogy nem kell elrontania az alakját, beleegyezett a Bridget Jones folytatásába.

hirdetés
Bridget Jones újabb kalandokba keveredik

Renée Zellweger az a színésznő, aki eddig is életre keltette Bridget Jones karakterét. S most újabb epizódban is megmutathatja tehetségét, hiszen zöld utat kapott a produkció harmadik része is.

Az első két epizód forgatása sem volt zökkenőmentes, mivel a producerek arra kérték a színésznőt, hogy hízzon meg: a forgatókönyvben ugyanis részletesen le volt írva, hogy a szingli főhősnőnek hány kilósnak kell lennie. Most viszont Renée-nek egy grammot sem kell felszednie – az ígéretek szerint –, a forgatókönyvírok ugyanis úgy gondolták, hogy ebben a szériában a színésznő terhes lesz.

„Renée-nek semmi kifogása nem volt, miután megtudta, hogy nem kell híznia, azonnal igent mondott. Gyűlölte, hogy fel kellett hizlalnia magát az előző két filmre” – mondta Renée egyik ismerőse. De nem csak ő vállalta el a folytatást, hiszen Bridget két korábbi szeretője, Colin Firth és Hugh Grant is benne lennének a harmadik részben.

„Colin nagyon benne van egy harmadik részben. Úgy érzi, hogy nagy dobás lenne, miután olyan nagy sikere van A király beszédében, és annyira különbözik attól. Nagyon izgalmasnak találja, hogy a főszereplők öregebbek, házasok, talán gyerekeik is vannak” – mondta a The Sun informátora.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek