Starity

Kevin Costner nem tart a bukástól

2011. március 02. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kevin Costner állítása szerint nem fél a bukástól, az Oscar-díjas színészt ugyanis egyáltalán nem nyűgözi le a siker.

hirdetés
Kevin Costner nem tart a bukástól

A Farkasokkal táncoló című film sztárja, Kevin Costner egyáltalán nem tart a bukástól, mivel a siker sem nyűgözi le igazán. A művésznek mindkettőben volt szerencséje, hiszen két Oscar-díjra tett szert, de két filmje, a Waterworld – Vízivilág és A jövő hírnöke bizony csődöt mondtak a jegypénztárak előtt.

„Nem tartok attól, hogy megbukik egy filmem, ugyanakkor nem is nyűgöz le a siker. Megtanultam, hogy nem halsz bele, ha felsülsz” – mesélte az 55 éves színész.

Kevin azt is tudja, hogy ma már nem ő a legjobb választás a studiók számára : „Jó ideje nem dolgoztam, mert én olyan filmeket szeretek csinálni, melyek nem folytatások, így nem vagyok valami divatos. Tudok készíteni filmet 6 millió dollárból, de általában 30–40 millió lesz belőle a végére, Hollywood viszont nagyon érzékeny most azokra a filmekre, melyek 10 és 150 millió dollár közötti összegbe kerülnek – folytatta a színész. – De addig nem csinálok új filmet, amíg nem lesz meg a lehetőségem, hogy mindent úgy csináljak, ahogy én akarom, szóval most még elég hosszú ideig kell visszatartanom a lélegzetem. Most nem akarok filmezni, csak akkor; úgy nem, ha nem érezném magam jól a munkában.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek