Starity

A Dior menesztette John Gallianót

2011. március 01. 20:08   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

John Galliano híres zsidóellenességéről, melynek a minap hangot is adott egy étteremben, s emiatt eltávolították a Diortól.

hirdetés
A Dior menesztette John Gallianót

A Dior-divatház hivatalosan is megerősítette: kirúgták tervezőjüket – néhány nappal új kollekciójuk bemutatása előtt –, John Gallianót, botrányos megnyilvánulásai és viselkedése miatt – adta hírül a Reuters.

A The Sun brit napilap egy videóval bizonyítja a guru antiszemita viselkedését: John egy étteremben szórakozott, amikor „Szeretem Hiltert” kijelentésekkel zavarta meg egy közeli asztal nyugalmát, majd így folytatta: „A hozzátok hasonló emberek már rég halottak lennének, anyátokat, a felmenőiteket is elgázosíthatták volna a p….ba!”

Az eset után több óráig a bíróságon hallgatták ki Gallianót, aki ellen egyébként már korábban is indult eljárás, mivel egy másik étteremben is hasonló kijelentéseket tett – bár a férfi ügyvédjei tagadják a vádakat.

Az eset után Natalie Portman is undorodik a férfitől, hiszen az Oscar-díjas színésznő büszke zsidó származására, ami miatt nem kíván többet együttműködni Johnnal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek