Starity

Nicole Scherzinger gyilkos szerelme

2011. március 03. 16:04   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ez a második alkalom, hogy a Pussycat Dolls tagja, Nicole Scherzinger szólóban próbálkozik. Most viszont március közepén ki is adja első albumát.

hirdetés
Nicole Scherzinger gyilkos szerelme

Nicole Scherzinger 2007-ben próbálkozott először azzal, hogy beindítja szólókarrierjét a Pussycat Dolls mellett. Az énekesnő négy éve negatív kritikákat kapott emiatt, ugyanis sokan azzal vádolták, hogy az együttesben is oroszlánrészt vállalt, és mindig ő állt a figyelem középpontjában.

Két kislemezt is kiadott, ám a siker nem volt felhőtlen, így úgy döntött, Her Name Is Nicole albumának munkálatait felfüggeszti, és nem adja ki a készülő anyagot.

2010-ben viszont a többi PCD-tag kilépett az együttesből, Nicole egyedül maradt, így a 32 éves énekesnő úgy gondolta, itt az ideje újra beindítani szólókarrierjét.

Az első próbálkozás a Poison című dalával történt, amelynek a producere RedOne volt. A kislemez az Egyesült Királyságban a harmadik helyig jutott, majd a szlovák zenelistára is felkerült.

Don't Hold Your Breath című kislemezét március 13-ától lehet letölteni a brit iTunesról, valamint Killer Love (Gyilkos szerelem) debütáló albuma március 20-ától csak Európában lesz kapható.


A Killer Love album borítója

A dalok listája:

  1. Poison
  2. Killer Love
  3. Don't Hold Your Breath
  4. Right There
  5. You Will Be Loved
  6. Wet
  7. Say Yes
  8. Club Banger Nation
  9. Power's Out (feat. Sting)
  10. Desperate
  11. Everybody
  12. Heartbeat (feat. Enrique Iglesias)
  13. Casualty
  14. AmenJena

Vajon Nicole-nak sikerül másodszor sikerül beindítani szólókarrierjét, vagy ő a Pussycat Dolls tagjaként az igazi?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek