Starity

Megütötte Selena Gomezt egy Bieber-rajongó

2011. március 03. 22:10   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma már mindenki tudja, hogy Selena Gomez és Justin Bieber egy pár. Ez a hír kicsapta a biztosítékot a legnagyobb Belieberek körében: az utálat már odáig fajult, hogy az egyik elvetemült rajongó kezet emelt Selenára.

hirdetés
Megütötte Selena Gomezt egy Bieber-rajongó

Már a Twitteren is rengeteg halálos fenyegetést kapott az A Year without Rain énekese, de ezúttal Justin egyik rajongója nagyon nagy túlzásba esett.

Március 1-jén ünnepelte ugyanis Justin Bieber a 17. születésnapját, és neki csak egy kívánsága volt, mégpedig az, hogy mind a négy napot, amíg pihenhet, családjával és Selenával tölthesse.

Bieber születésnapján este fele bevásárolni ment Selenával és Alfredo Floresszel, aki Justin egyik hivatalos operatőr-rendezője. Az üzletközpontban rengeteg paparazzó vette őket körbe, akárhova mentek; az egyiket meg is kérte Justin, hogy kapcsolja ki a kameráját. 

Egy ideig minden rendben ment, hisz már megszokták a sok paparazzót. Majd betértek egy étterembe, ahol egy Belieber megpillantotta a szerelmespárt, egyből oda is ment hozzájuk, és megtámadta Selena Gomezt. A rajongó olyannyira megütötte a lányt, hogy még a szája is felrepedt és vérezni kezdett.  

Selena könnyezve hagyta el Justinnal és Alfredóval a helyszínt, és nagy nehezen kimentek az épületből. Elindultak az autójukhoz, amit szintén rengeteg paparazzó vett körül, így Justinék alig bírtak beszállni az autóba. Amint sikerült, Justin folyamatosan dudált, hogy elindulhasson autójával, majd elmentek.

Az esetet Alfredo Flores a Twitter-oldalán a következőképpen kommentálta: „Az emberek nem értik, Justin min megy keresztül. A paparazzók a szó szoros értelmében majdnem nekimentek, én blokkoltam a paparazzó kocsiját a sajátommal. Erre ők rendkívül idegesek lettek, és elkezdték verni a kocsimat, ütlegelték az ablakomat, meg minden... Azt hiszed, hogy tanultak a Diana hercegnővel történtekből... Egy srác csak ünnepelni akarta a 17. születésnapját :-/” 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek