Starity

Cassie és Sky Ferreira közös számon dolgoznak

2011. március 04. 10:10   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cassie még csak most fejezte be a Lil' Eddievel való munkálatokat, máris egy új sláger közeledik.

hirdetés
Cassie és Sky Ferreira közös számon dolgoznak

Cassie nemrég Lil' Eddie-vel működött együtt, s már tudjuk, hogy az elkészült dal, melynek címe Waiting on standby, hallható lesz a közelgő Electro Love albumon is.

De nem csak a hangjával brillírozott kedvencünk az utóbbi időben. Az R&B-énekesnő nemrég szerepelt a 2011-es Calvin Klein-reklámban, aminek teljes verzióját március 1-jétől megtekintheti a nézőközönség. A reklámban több ismert arccal dolgozott együtt: Lara Stone , Ruby Aldridge, Abbey Lee vagy Pixie Geldof. Azonban talán mondhatni, hogy a legtöbb előnyt mégiscsak az énekesnő és dalszerző Sky Ferreirával való közös munka hozta számára.

A két lány olyan jóban lett egymással, hogy már közös dalt is össze szeretnének hozni. A lépést Cassie kezdeményezte, amikor is azt írta Skynak a Twitteren, hogy szeretne vele együtt dolgozni. Később Sky válaszolt az üzenetre, és a duett valószínűleg kis időn belül el is készül. Reméljük, hogy a közös szám már hallható lesz Cass új albumán is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek