Starity

TVD: Katherine tervbe sem volt véve

2011. március 04. 09:09   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók sorozat fiatal sztárja mindent megtett azért, hogy ő kapja meg Elena Gilbert szerepét a sorozatban. Arról már nem is álmodozott, hogy kettős szerep az övé.

hirdetés
TVD: Katherine tervbe sem volt véve

A Vámpírnaplók sorozat 2011 márciusában újra szünetre ment egészen április 7-éig, de ilyenkor kell igazán a rajongók vágyát kielégíteni. Nina Dobrev egy, a héten adott interjú során elmondta, hogy amikor meghirdették a szereplőválogatást, álmodni sem mert arról, hogy kettős szerepet fog játszani.

Nina Elena Gilbert szerepére jelentkezett a 2009-ben induló sorozatban, és nagyon sokat készült, hogy eljátszhassa a vámpírfiúk szerelmét. A lánynak fogalma sem volt róla, hogy szerepe nem is lesz ilyen egyszerű. A forgatókönyvírók Katherine karakterét csak később tették bele a történetbe.

„Először csak emlegették a Salvatore testvérek nagy szerelmét, majd visszaemlékezéseket is írtak a sztoriba. Ekkor jöttem rá, hogy én fogom alakítani a gonosz Katherinet is” – vallotta be Nina.

A színésznő mai napig hálás a készítőknek, hogy megadták neki ezt a lehetőséget, és imádja mindkét szerepét alakítani, főként azért, mert az önző vámpír és a jószívű, szerelmes lány szöges ellentétei egymásnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek