Starity

Janicsák Veca nem vetkőzik

2011. március 04. 18:06   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor énekesnője, Janicsák Veca elmondta, hogy mit gondol a vetkőzésről.

hirdetés
Janicsák Veca nem vetkőzik

Janicsák Veca gyönyörű nő, ezért nem csoda, hogy rengeteg férfi fantáziáját megmozgatja. A tehetséges énekesnő elárulta, hogy már tavaly októberben megkörnyékezte egy férfimagazin, hiszen pasik millióinak álma teljesülne, ha hiányos öltözetben láthatnák a csinos lányt. A lap nagy összeget ajánlott Vecának, azonban a lány visszautasította a felkérést.

Az X-Faktor egykori versenyzője a következőképp magyarázta döntését: „Még ősszel történt, amikor javában tartott az X-Faktor, hogy megkerestek az egyik magazintól. Én azonnal, egyértelműen megmondtam, hogy nem vállalom. Úgy érzem, nekem nem az a dolgom, hogy vetkőzzek, én énekesnő vagyok, abban szeretnék maradandót nyújtani. Egyszerűen nem tudnék hiteles lenni egy lírai dalban, ha közben egy újság címlapján kevés ruhában pózolnék. Sőt, megígérhetem, soha életemben nem fogok ilyen típusú fotózást vállalni, ez teljesen biztos.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek