Starity

Lindsay Lohan a felépülésére összpontosít

2011. március 04. 18:06   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsay Lohan első rehabilitáció utáni interjúját az Extra TV-nek adta, ahol sok mindent elárult terveiről.

hirdetés
Lindsay Lohan a felépülésére összpontosít

Jó ideje nem nyilatkozott már a sajtónak Lindsay Lohan, pedig volna miről, hiszen tavaly is rengeteg dolog történt vele, például börtönbe vonult, aztán rehabilitációra, nemrég pedig ékszerlopással vádolták. A színésznő most azonban végre exkluzív interjút adott az Extra TV-nek.

Az interjú során Lindsay elmondta, milyen érzései vannak mostanság. „Nagyszerűen érzem magam. Boldognak – mondta mosolyogva. – Mindig vannak akadályok előttünk, de amíg egyetlen egy dologra összpontosítok ami jelenleg a felépülésem , addig jól csinálom a dolgokat, és most ez a legfontosabb az életemben.”

Lindsay azt is elárulta, hogy ami legjobban hiányzik az életéből, az a munka; filmek forgatása: Nagyon hiányzik, hogy forgathassak. Tényleg hiányolom. Sok lépcső lesz majd, amin fel kell mennem, és be kell bizonyítanom magamnak, hogy meg tudom csinálni, valamint vissza kell szereznem az emberek bizalmát. Be kell bizonyítanom nekik, hogy újra megbízhatnak bennem.

És hogy mit szeretne csinálni, amikor visszatérhet a munkához? Nagyszerű filmeket, gyönyörű történeteket mesélni. Ez az, amire egész életemben törekedtem, és az életem személyes példája ezt az utamba hozta. De nem akarom, hogy úgy ismerjenek mint most, egy címlaplányt, mert én nem ilyen vagyok. Nem akarom, hogy a körülöttem lévő felhajtás keresztülmenjen a filmjeimen és a munkán, amit végzek, vagy amikor fodrászhoz megyek.

Ha mindez nem volna elég, a gyönyörű színésznő azt is elmondta, hogy imád főzni: „Imádok főzni. Minden este készítek valamit. Nemrég raviolit csináltam a barátaimnak. Felszabadító érzés, olyan mint egy terápiás kezelés.”

Az Extra TV honalpján hivatalosan is közzétették az interjút, két részletben bárki megtekintheti.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek