Starity

Új lemezt adott ki az Asteroids Galaxy Tour

2011. március 05. 08:08   |   Szerző: Mrs. Frankenstein

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Asteroids Galaxy Tour nevű együttes nem unatkozik. Nemrég még egyik dalukkal népszerűsítettek egy Heineken-reklámot, most pedig új korongot dobnak piacra.

hirdetés
Új lemezt adott ki az Asteroids Galaxy Tour

A The Asteroids Galaxy Tour nem áll le a munkálatokkal. A dán együttes még 2009-ben jelentette meg első, Fruit című stúdióalbumát, és a most megjelenőn kívül még 4 EP-lemezt, valamint három kislemezt tudhat magáénak. Most újabb közepes hosszúságú korongot dobnak piacra, és más úton is népszerűsítik az együttest. A meglepetés bejelentésére múlt héten került sor az együttes hivatalos Facebook-oldalán.

Az újdonság The Golden Age EP néven vásárolható meg. A CD legutóbbi megklipesített daluknak címét viseli, amiből kislemez is született, majd egy igen híres sörgyár – a Heineken – reklámozta magát a számmal. A reklámfilben az együttes frontasszonya, Mette Lindberg látható legtöbbször a bandatagok közül.

A korong névadó dala a The Golden Age.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek