Starity

Paris Hilton megtalálta a nagy Őt?

2011. március 05. 15:03   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Paris Hilton szülei, Kathy és Rick sosem köteleznék lányukat a házasságra, de örülnének, ha megtörténne a szőkeség jelenlegi barátjával.

hirdetés
Paris Hilton megtalálta a nagy Őt?

Kathy – akinek Parisen kívül három gyereke van: Nicky, Barron és Conrad – csak pozitív dolgokat tudott mondani szőke lánya jelenlegi barátjáról, Cy Waitsről.

„Paris imádja Cy-t, de soha nem kérdezném meg a lányaimtól, mikor akarnak megházasodni, mert én nagyon fiatalon mentem férjhez, és nem akarom, hogy nyomást érezzenek. A mai nőknél természetes, ha a 30-as éveidben mész férjhez, és a 40-eseidben szülsz.”

Bár nemrég maga az örökösnő is bevallotta, hogy szándékai komolyak Cy-jal, ezt az anyukája is tudja bizonyítani, hiszen észrevette már rajta.

„Tudom, hogy Paris szeretne gyerekeket. Aki ennyire szereti az állatokat, és ilyen kedves... hihetetlen anyuka lesz! Amikor legutóbb együtt voltunk a Macy’s-ben, ott volt vagy ezer ember, és amikor néhány kisgyerek odajött hozzánk, Parisnek felcsillant a szeme. A jövőjében házasságot és gyerekeket látok.”

Kathy azt mondta, azért szereti Cy-t, mert boldoggá teszi a lányát. Nagyon udvarias férfi, és Paris mindig vidám, amikor vele van.

„Amikor Hawaiin voltunk nyaralni, azon gondolkoztam, milyen boldognak látszik Cy-jal. Elképesztően örülnék, ha ő lenne számára a nagy Ő. Remélem!”


Paris Hilton és szülei, Kathy és Rick

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek