Starity

Lazulj el Kim Kardashiannal!

2011. március 06. 11:11   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kim Kardashian egy lime-ízű likőr arca lett, melyet áprilistól kezdenek el népszerűsíteni.

hirdetés
Lazulj el Kim Kardashiannal!

Kim Kardashian új fába vágta fejszéjét: ezúttal egy likőröket és koktélokat forgalmazó cég, a Midori arca lett. A gyönyörű celeb először csak a lime-ízhez állt modellt, de valószínűsíthető, hogy szerződése ezzel még nem járt le.

Kim – aki egyébként nem áll nagy ivó hírében – a következőket mesélte az italról: „Mindenki tudja, hogy nem én vagyok a legnagyobb partcicus – kezdte. – De egy este a testvéreimmel épp lazítani szerettünk volna, kicsit felengedni  ekkor ismertem meg ezt az italt. Egyszerűen imádom!”

Majd a People-nek is beszélt pár szót új projektjéről: „Olyan izgatott vagyok, hogy a Midori Melon-likőr új kampányarca lehetek. S hogy mi az új kedvenc színem? Természetesen a zöld!” – mesélte nevetve.

A kampányból már némi ízelítőt és egy rövid interjút is feltöltöttek az internetre, ami lejjebb megtekinthető, a teljes verzióra viszont áprilisig várni kell.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek