Starity

Britney Spears jobb mint valaha

2011. március 06. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney Spears újra a csúcson van. A pophercegnő a V magazin címlapján pózol, és állítása szerint jobb, mint valaha.

hirdetés
Britney Spears jobb mint valaha

Britney Spears nem csupán visszatért, hanem tíz év elteltével is tud újat mutatni a rajongóinak. A V magazin legújabb címlapján pózol, és az újság hasábjain megjelenő interjúban mesélt a közelgő nagylemezéről.

Mindenki örömére a pophercegnő újra a csúcson van, és a megjelenő Femme Fatale teljesen új hangzású lemez, amely nemcsak forradalmi, hanem az énekesnő személyes fejlődését is kifejezi.

Egy vad, táncos lemezt szerettem volna, melynek dalait hallgatva mindenki felkel és táncol. Ez az, amit én egy daltól várok – magyarázta Britney. –  Olyan dalok is vannak a lemezen, amelyek semmihez sem hasonlíthatóak, és nagyon forradalmiak. Ugyanakkor szerintem vannak számok, amelyek teljesen kifejezik, hogy hol tartok ma mint nő.

Az egykori tinisztár egyébként azt is bevallotta, hogy a kedvenc száma korongon az On the Rocks lesz, és a jövőben is szeretne együttműködni más előadókkal. 

Megtanultam, hogy mindig hű maradjak önmagamhoz, és ne hagyjam, hogy megváltoztasson az, amit mások mondanak rólam. Ez nagyon fontos lecke volt” – tette hozzá Britney, aki 10 év múlva is a színpadon képzeli el magát. Szívesen lennék főállású anya is, imádok a fiaimmal lenni és főzőcskézni, de nagyon hiányoznának a rajongóim.”


Részlet a V magazinból

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek