Starity

Selena és Justin: csak érdekkapcsolat?

2011. március 06. 15:03   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez és Justin Bieber valóban szerelmesek vagy csak a hírnév tartja őket össze?

hirdetés
Selena és Justin: csak érdekkapcsolat?

Egyre többen kételkednek a két sztár valódi szerelmében. Tavaly év végén Selena Gomez még csak úgy nyilatkozott a 17 éves Bieberről, mintha az öccse lenne, most márciusban pedig az Oscar afterpartiján látták őket csókolózni. Valódi érzelmekről van szó, vagy médiafogás az egész?

Ha az utóbbiról van szó, akkor nem ez lenne az első eset a Disney háza táján. Tavaly nyáron Demi Lovato és Joe Jonas azt a látszatot keltették, hogy egy párt alkotnak, aztán végül egy bennfentes kikotyogta, hogy ez nem igaz, csak a Rocktábor 2 promótálása miatt jöttek össze. Aztán hirtelen szakítottak, Joe megtalálta a boldogságot Ashley Greene oldalán, míg Demi teljesen letört, szanatóriumba került. Orvosai szerint a 18 éves lány leépüléséhez az is vezetett, hogy az álszerelem hatására stresszhelyzetbe került, és az sem kizárt, hogy valódi érzelmeket táplált a másik fél íránt, míg Joe ezt nem viszonozta.

Nyilvánvaló, hogy a 18 éves Selena Gomez zenei karrierje sem túl fényes. A Year Without Rain albuma igaz, hogy az Egyesült Államokban felért a toplista 4. helyére, de máshol közel sem aratott nagy sikert. Ellenben Justin karrierje szárnyal, rekordokat döntöget. A lány új dala március 8-án jelenik meg, amelyhez már videoklipet is forgatott.

Talán jót tesz imidzsének az, hogy a világ leghíresebb 17 évesével alkot egy párt?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek