Starity

Csúszik Ashlee Simpson lemeze?

2011. március 06. 16:04   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mostanában rövid, hidrogénszőke hajjal mutatkozó énekesnő tavaly azt ígérte, hogy készül a negyedik albuma, ám a visszatérés kétséges...

hirdetés
Csúszik Ashlee Simpson lemeze?

Ashlee Simpson karrierje és magánélete sem rózsás mostanság. Februárban férjével, Pete Wentzcel bejelentették, hogy kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva elválnak, ezzel veszélybe sodorva a negyedik album munkálatait.

A 26 éves énekesnő utolsó albuma, a Bittersweet World 2008-ban jelent meg, ám a lemez promótálása abbamaradt, valamint a beígért turnét is elhalasztották, ugyanis Ashlee teherbe esett.

Akkoriban rengeteg támadás érte őt új stílusa miatt, ezért 2010-ben azt ígérte, szeretne visszatérni régi énjéhez. Szeptemberben bele is fogott az új dalok írásába, ám közben megromlott a férjével való kapcsolata, aki oroszlánrészt vállalt a munkálatokban. Így ezek után valószínűleg az eddigi munkákat felfüggesztik, és Ashlee mindent elölről kezd, megkockáztatva ezzel, hogy még idén új anyagot hallhatunk a pop-rock ladytől.

Reméljük, hogy sikeresen visszatér azok után, hogy tavaly színészi karrierje kudarcra lett ítélve a Melrose Place-beli szereplését követően.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek