Starity

Alattomos támadások Adam ellen?

2010. május 28. 10:10   |   Szerző: wanda91

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az American Idol 9. szériájának a minap volt a fináléja, ahol Adam nem lépett fel sokak meglepetésére és bánatára. A világhálón alattomos pletykák kezdtek el terjengeni hogy mi lehetett az ok.

hirdetés
Alattomos támadások Adam ellen?

Egyes források szerint Adam tudatosan hagyta ki a fellépési próbákat, és egy szóval nem mondta a szervezőknek, hogy miért nem jelent meg. A szóbeszéd szerint a producerek döntöttek úgy, hogy Adam szereplését kivágják, hogy alátegyenek a fiúnak, és a szervezőknek az utolsó percekben kellett Adam miatt átszervezni a showt. A nap folyamán tovább szineződtek a hírek, melyek szerint Adam azért hagyta ki a próbákat, mert orvosi javaslatra kénytelen ágyban maradni és pihenni.

Glambert a Twitterén rögtön megpróbálta cáfolni a híreket és elárulta, hogy mi is történt valójában. Íme pár sor amit Adam nyilatkozott a történtekről:

"Haha. Mennyi pletyka kering rólam. Előszöris: Engem sosem kértek fel, hogy jelenjek meg a finálén bármilyen formában! Másodszor: Torokgyulladásom van, amit valószínűleg a boston-i koncertről való viszautazás-on szereztem. Pihentetni kell a hangom, a show fellépéseim is törölve lettek. Szomorú, hogy kénytelen vagyok rohamhelyzetben megvédeni magamat, és úgy vádaskonak az emebrek, hogy semmilyen téynszerű dolgot nem tudnak. Annyira keményen dolgozom a turnén!

Minden, amit hallottam: Nem kértek fel, hogy szerepelj az American Idol fináléjában. Szeretnél a közönségben szerepelni? Erre én: bocsánat - túl sok munkám van mára. Bizonyos beteg és irigy újságírók megpróbálnak dumadrámát szítani egy jó cikk eladásááért. Ennek nem lenne szabad így lennie. Hagyjanak élni! HAHA. Elég sok munkával vagyok 'megáldva' és a promotáló turnén dolgozom ami szeretet, sokféleséget, békét, bátorságot és büszkeséget hirdet. :) és köszönöm nektek igazi rajongók a kedves szavakat. Ne aggódjatok, már túl vagyok rajta :)"

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek