Starity

Daniel Craig nőnek öltözött

2011. március 07. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Március 8-a a nők világnapja. Ennek tiszteletére sok híresség áll ki a nők jogaiért. Ilyen például Daniel Craig is, aki kissé furcsa módszert választott: nőnek öltözött.

hirdetés
Daniel Craig nőnek öltözött

Daniel Craig – sok más hírességhez hasonlóan – társadalmi célú hirdetésben vett részt, méghozzá nem is akármilyenben. A színész a nők világnapját képviselő, illetve hirdető kétperces videóban vállalt szerepet.

A 42 éves híresség Bond-ruhában sétál be a kamerák közé, és Judi Dench elrettentő statisztikákat olvas fel neki. Majd miután megkérdezi, mit gondol, milyen lehet nőnek lenni, Craig betipeg női ruhában.

„A nők végzik el a munka kétharmadát a világban, miközben az összkeresetnek csak 10%-át kapják meg. Évente hatvanmillió lány válik szexuális erőszak áldozatává iskolába menet, és minden negyedik nő otthon lesz erőszak áldozata. Csak Nagy-Britanniában minden héten két nőt öl meg jelenlegi, vagy egykori partnere. Szóval egyenlőek vagyunk?” – teszi fel a végső kérdést Dench.

A reklámfilmet Jane Goldman írta, és Sam Taylor-Wood rendezte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek