Starity

Colin Farrell több, mint testőr

2011. március 08. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A London Boulevard végre megérkezett a magyar mozikba is, melyben az ír sármőr Keira Knightley-val alkot egy párt. A színész a filmről adott interjút.

hirdetés
Colin Farrell több, mint testőr

Colin Farrell újabb gengsztert alakít most debütáló – London Boulevard című – filmjében. Az alkotásban Keira Knightley-val játszik együtt, aki gyakorlatilag önmagát alakítja, és felkéri testőrének. 

Nagyszerű volt Keirával játszani! Hihetetlen, hogy ennyire sokoldalú személyiség, és a forgatások nagyon kellemesen teltek. Ami pedig a filmet illeti, nem ez az első olyan mű, amiben én vagyok a rosszfiú, így nem volt nehéz beleképzelnem magam a visszaeső bűnöző szerepébe. Bár meglepő lenne, ha egyszer én játszanám a jót!” – nyilatkozta Farrell a The Sun magazinnak.

A színész azt is hozzátette, hogy szerinte született rosszfiú, ennek ellenére szeretné kipróbálni magát még több szerepben. „Nem érzem skatulyának ezt az egészet. Örülök, hogy a rajongók azért szeretnek, mert megmutattam, tudok jó és rossz is lenni.”

A London Boulevard után Colin végre egy vígjátékkal rukkol elő, melyben kivételesen nem ő lesz a gonosz, és Jennifer Anistonnal játszik majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek