Starity

Alekosz kikapcsolja Tóth Gabi agyát!

2011. március 08. 10:10   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő Alekosznak drukkol, és teljesen megérti, hogy Gigi nem szeretné, ha csengőhang lenne a nyögése.

hirdetés
Alekosz kikapcsolja Tóth Gabi agyát!

Tóth Gabi már hivatalból köteles nézni a Való Világot, hiszen Ádok Zolival karöltve ő énekli a valóságshow főcímdalát, sőt, a játék kezdetekor négy napon keresztül ő is benn lakott az RTL Klub luxusbörtönében. „Én Alekosznak drukkolok, és szerintem esélye is van megnyerni. Azért bírom annyira, mert önmagát adja, és kikapcsolja az agyamat: ha egy fárasztó nap után hazamész és leülsz a tévé elé, akkor kikapcsol” – meséli a tabutv.hu riporterének a tinisztár, aki azért szereti annyira a görög nőcsábászt, mert nem kell gondolkodni a mondatain.

„Szerintem már akkor megvolt Gigi és Jerzy közt a rock and roll, amikor elvitték őket a szállodába, nemhogy abban a kameramentes órában. Szerintem csak tipi-tapi volt köztük, mert azt látom, hogy csak egymás agyát húzzák... Ahogy a Gigi fogalmazott, nem biztos, hogy arra vágynak, hogy csengőhang legyen a nyögésük!” – tette hozzá Tóth Gabi, aki szerint a villa szerelmespárja nem merne szexelni a kamerák előtt.

Gabi egyébként teljes mértékben elismeri a luxusbörtönbe beszavazott fiatalok teherbírását, ugyanis ő már a négynapos tesztidőszak alatt majdnem kipurcant a celebek közt: „Aki nincs benn, az nem tudja elképzelni, hogy milyen pszichológiai művelet ezt végigcsinálni. Nagyon pici a villa, úgyhogy le a kalappal előttük, hogy már három hónapja nyomják! Én már meghaltam volna...”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek