Starity

George Michael és Kenny Goss szakítottak

2011. március 09. 18:06   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes 47 éves korában újra szingli lett. A híres zenész, Gerorge Michael és barátja, Kenny Goss ugyanis szakítottak. Többek között azért, mert Kenny Goss már túl sokszor adott új esélyt volt kedvesének.

hirdetés
George Michael és Kenny Goss szakítottak

George Michael és barátja, Kenny Goss 15 év együttélés után szakítottak egymással – írta a brit The Sun.

A lapnak nyilatkozó forrás szerint a botrányhős üzletember párjánál betelt a pohár, és saját maga döntött a szakításról, hiszen már elégszer adott lehetőséget George-nak, de sajnos ugyanolyan zöldfülű maradt még 47 évesen is. Kapcsolatuk alatt többször is félrelépett már George, mint amikor 1998-ban az egész világ arról beszélt, hogy letartóztatták a sztárt közszeméremsértés miatt.

„Egy ideje már a levegőben volt ez a szakítás. Kenny rengeteg »második esélyt« adott George-nak, de többet már nem szeretne. Az első naptól kezdve lojális volt George-hoz, de nem mondható, hogy ez kölcsönös lett volna – nyilatkozta a bennfentes. – Nagyon szomorú, hogy így történt, de remélhetőleg ez intő jel lesz George Michael számára, hogy közel az ötvenhez ideje lenne észhez kapnia, és lezárnia élete állandó kábítószerügyek, letartóztatások és futó kalandok övezte szakaszát.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek