Starity

Megjelent Kat Graham új klipje

2011. március 09. 18:06   |   Szerző: sunnystic

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók című sikersorozatból ismert Katerina Grahamről tudjuk, hogy nem csak a filmiparban állja meg a helyét. Most legújabb videoklipjében is megmutatja, hogy nemcsak színészkedni, hanem énekelni és táncolni is nagyon tud.

hirdetés
Megjelent Kat Graham új klipje

Alig fél órája jelent meg Katerina Graham, a Vámpírnaplók Bonnie Bennettjének a legújabb klipje, a Love Will Never Do without an Escapade, amely egy Janet Jackson-dal mashupja (a mashup – két vagy több szám összedolgozása eggyé). A kisfilm tele van táncos részekkel, melyeknél Kat megmutatja, hogy remek tánctudással rendelkezik. A koreográfus egyébként nem más, mint Laurieann Gibson, aki már nem egyszer dolgozott együtt Lady Gagával is. A videót Bille Woodruff rendezte, neki köszönhetjük többet között Enrique Iglesias Push, és Britney Spears három klipjét is.

Habár Graham kisasszony még csak most kezdett igazán belejönni a zenélésbe, nem ez az első klipje: ismerhetjük tőle még a Boom Kat, a Boyfriends Back, a Cold Hearted Snake, és a legutóbbi, Sassy című videókat is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

video klip Music
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek