Starity

Pénteken debütál Király L. Norbi első dala

2011. március 09. 21:09   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Március 11-én, pénteken debütál Király L. Norbi első önálló dala a Morning Show-ban.

hirdetés
Pénteken debütál Király L. Norbi első dala

Az X-Faktor felfedezettje, Király L. Norbi eddig csak már ismert dalokhoz kölcsönözte hangját. Az első X címmel már lemeze is jelent meg, ami a tehetségkutatóban énekelt dalait tartalmazza. Most azonban eljött az ideje, hogy az énekes-showman önálló dallal jelentkezzen. Debütáló dalát március 11-én, pénteken hallhatjuk először a Morning Show-ban.

A különleges előadásmódjáról ismert énekest nagyon meglepte a hirtelen jött siker. „Engem egyszerűen magával ragad a zene, elveszek benne” – mondta mindig az előadóművész. Sebestyén Balázs a műsor alatt nagyon megkedvelte Norbit, így izgatottan várja első önálló dalát, amivel minden bizonnyal elvarázsolja majd a Class FM hallgatóit péntek reggel.

„Egy igazán rockos, már-már őrült tempójú számot hoztunk össze, amely tökéletesen tükrözi stílusomat. A címét egyelőre nem árulom el, de annyit igen, hogy az örökös küzdésre és a ritkán adódó új esély megragadására biztat mindenkit, főleg engem” – árulta el Norbi érkező daláról.

Az énekes minden apró részletet elmesél majd a slágergyanús szerzeményről péntek reggel a Morning Show-ban, és élőben válaszol Balázs, valamint a hallgatók kérdéseire.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek