Starity

Hősök-klippremier pénteken!

2011. március 10. 12:12   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Március 11-én, pénteken délben lát napvilágot a következő Hősök-klip, amit a Szeretném című számhoz forgattak.

hirdetés
Hősök-klippremier pénteken!

A Hősök formáció új klippel jelentkezik március 11-én, pénteken. Az exkluzív klippremier az mtv.co.hu oldalon lesz látható, pontosan délben. A rapbanda a Szeretném című számukhoz forgatott kisfilmet.

Eckü korábban így nyilatkozott az érkező klipről: „Kicsit elcsúsztunk vele, már tavaly novemberben szerettük volna publikálni. Amúgy a legújabb Hősök-klipről van éppenséggel szó. Más típusú képi és zenei világ várható, mint a legutóbbi, Aki velünk című videó esetében. Az egy tipikus hiphop-életérzést közvetítő dal volt, viszont az egyszerűsége és a sodró lendülete miatt igen sokan megszerették. Fellépéseken azóta húzó nóta, s egyben biztos pont. Az új klipben végre nemcsak mi szerepelünk, hanem feltűnik egy lány is. Szeretném – ez a friss szerzemény címe. A régi Hősök-vonal hangulatát hozza: melankolikus, merengő, őszinte és ábrándokkal teli. A zongoramenettel és fúvósokkal operáló rapalap elkövetője Diaz, aki többek között Caramellel és Norbával dolgozgat mostanság. A Négy évszak címmel márciusban megjelenő Hősök-lemez a három fiatal zenészsrác egyik legjobb produceri darabja. A dalban lesz még élő gitár Blaski Bálinttól, illetve a refrénben hallható lesz női háttérvokál, ami Mészáros Zsuzsannát dicséri.”

A klippremierrel egy napon lesz a banda legújabb lemezének, a Négy évszaknak a lemezbemutató koncertje is. Az új album már előrendelhető ezen az oldalon, valamint 5 lemezt lehet nyerni az MTV oldalán is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek